Lasten kesäloma alkoi perjantaina ja täällä on päästy loman tunnelmiin! Ihanaa, kun saadaan viettää hetki aikaa yhdessä lasten kanssa ennen vauvan syntymää lomaillen ja sitten vauvan kanssa ennen koulujen alkua. 

Noiden edellisen postauksen banaanijäätelöiden lisäksi tehtiin suolapähkinäkinuski -jäätelöä ihan vaan jo loman kunniaksi. Överihyvästä jäätelöstä saa vieläkin parempaa tekemällä itse vanhanajan jäätelötötteröt, mutta tällä kertaa tyydyttiin kaupan valmiisiin. 

Tässä jäätelössä yhdistyy herkullinen suklaa, kinuski, makea ja suolainen.  Jäätelö tehdään nopeasti kondensoidusta maidosta ja kuohukermasta ilman jäätelökonetta. Makuna jäätelössä on käytetty mm. suklaarouhetta, kinuskikastiketta ja sormisuolaa.  Katso tarkka resepti suolakinuski-suklaajäätelöön täältä

Omenapuun kukat ovat varma merkki kesästä, jota on odotettu jo pitkään. Katso myös resepti omar -jäätelöön,  minttusuklaa -jäätelöön ja mansikkajäätelöön. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla