keveät sävyt, iloinen tunnelma ja soma oma kahvila

Kesä on saapunut myös lastenhuoneeseen ja Café Aureliaan, joka on rakentunut pikkuhiljaa yläkertaan. Pieni kahvila täydentyi muutama viikko sitten suloisella Nepalissa käsityönä tehdyllä matolla, joka blogiyhtesityön merkeissä saapui meille. Reilunkaupan menetelmin valmistettu matto sopii täydellisesti pieneen kahvilaan, värit mattoon sai valita Huopapallomaton suunnittelutyökalun avulla. Vaihtoehtoja olikin monta, mutta suunnittelutyökalulla pystyi helposti näkemään lopputuloksen ja mattoon tulevan kuvion.

Matto on ekoystävällinen ja värjätty luonnollisilla väreillä, joten lapsi voi turvallisesti tepastella maton päällä. Pehmeä villa tuntuu ihanalta paljaiden varpaiden alla ja matto sopii hyvin lastenhuoneeseen, sillä siihen ei pääse tarttumaan helposti lika. Tarvittaessa maton voi kuitenkin pestä vedellä ja saippualla.

Lastenhuoneen pieni kahvila on sisustettu lähes kokonaan kirpparilta löydetyillä esineillä, kipoilla ja vanhoilla astioilla. Tänne on käytetty tehokkaasti kaikki remontista ylijääneet laudanpätkät ja materiaali. Lastenhuoneeseen on valittu muutenkin kestäviä ja luonnonmateriaaleja, kuten puuta, villaa ja savea. Esineet kestää paremmin lasten rajuissakin leikeissä ja ne on turvallisia käyttää. Kahvilaan on tehty erilaisia herkkuja taikataikinasta, niiden ohjeeseen pääset täältä- klik.

Mummun tekemä nalle pääsi kahvikutsuille huopapallomaton päälle. Täällä huoneessa yleensä pukeudutaan ystävien kanssa "roolivaatteisiin" ja kioskissa leikitään kotia, kahvilaa tai kauppaa. Aamuisin on saatu usein herätä kahvipannun kilistelyyn ja herkkujen leipomiseen! Ja monesti on saatu myös "aamupala" suoraan sänkyyn!

Koska Nepalia on järkyttänyt maanjäristys, olisi erityisen tärkeää saada työpajat taas toimimaan ja työn tarjoaminen on yksi iso tapa auttaa jälleenrakennuksessa. Jokainen huopapallomatto on ainutlaatuinen uniikki käsityö, oman maton pääset tilaamaan täältä, klik.

Lastenhuoneeseesta löytää myös vauvanhoitopisteen, klik.

Kahvilasta ja makuukammarista lisäkuvia, klik.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla