Käsityömessuilla haukoin henkeä, kun törmäsin näihin Ebba Masalin upeisiin opetustauluihin. Oli juostava heti Taitoshopin pisteelle tyttö toisessa kädessä ihastelemaan lähempää näitä upeita tauluja. Oman kärpässieni opetustauluni olen löytänyt aikanaan Niittylähomen verkkokaupasta, mutta pari tälle on ollut hakusessa jo pitkään! Nyt sellainen löytyi käsityömessuilta.

Valinnanvaikeus iski, sillä saatavilla oli niin monta erilaista kasvitaulua. Eniten tykästyin pahvisiin 25e maksaviin tauluihin, jotka muistutti eniten tuota alkuperäistä. Saatavilla oli myös julisteita ja muita kasviaiheista tehtyjä tuotteita, kuten keittiöpyyhkeitä. (Pikku vinkki joulupukille). :) 

Ja olihan nuo tuotteet ja hienot printit herättäneet myös muun messuväen huomion, sillä uutuustuote 2015 -kilpailun voittajaksi palkittiin Mustikka-puolukka-keittiöpyyhe. Nuo tuotteet kuuluivat Taito Itä-Suomi ry:n ideoimaan tuotesarjaan.

"Haaveilimme pitkään, että pääsisimme ottamaan tavalla tai toisella vanhoja printtitauluja uusiokäyttöön. Ebba Masalinin 1900-luvun alussa suunnittelemat kasviaiheiset opetustaulut olivat omiaan tähän tarkoitukseen. Kaunis ja trendikäs kuvamaailma sopii nykysisustukseen ja visuaalinen kuvasto vetoaa myös miehiin. Sosiaalisessa mediassa ajankohtainen tuote on jo löytänyt myös nuoret aikuiset. Mustikka-puolukka-keittiöpyyhkeen lisäksi tuotesarjaan kuuluu kaitaliina ja pussilakanasetti, kertoo toiminnanjohtaja Anne Ossi Taito Itä-Suomi ry:stä."

"Vanha kansakoulun opetustaulu on muovautunut kekseliääksi ja tyylikkääksi nykyajan toimivaksi käyttötuotteeksi. Tämä tuote on oiva esimerkki siitä, kuinka tänään tehdään huomisen perinnettä. Nykyaikaiseen kotiin sopiva, kaunis käyttötuote, josta luotu tuoteperhe-ajattelu on viety pitkälle. Uusi innovaatio luo myös mahdollisuudet laajentaa tuoteperhettä, sanoo toiminnanjohtaja Virve Pajunen Taito Pirkanmaa ry:stä."

Upeaa, että näitä on saatavilla nykyisin Taitoshopista ja meidänkin metsästys viimein päättyi. Kaikki erilaiset mallit on nähtävillä Taitoshopin verkkokaupassa; klik. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla