Luonnon oma kukkakauppa on taas auki ja mahdollisuuksia asetelmiin riittää!

Pihalta löytää taas mitä upeampia kukkia sisälle asetelmiin ja maljakkoihin. Lemmikit kuuluu meidän suosikkeihin ja pieni "peurametsä" vanhassa karhutölkissä koristettiin kesäiseen asuun. Suloinen asetelma sopii vaikkapa juhannuspöydän kattaukseen ihan sellaisenaan. Myös omenapuunoksat, kielot ja muut kukat näyttävät kauniilta purkissa. Kunhan lisäät pohjalle sammalten päälle vettä, niin kukat kestävät kuihtumatta muutaman päivän. Myös juhannusruusut vanhoissa pulloissa ovat näyttävä juhlapöydän koriste sellaisenaan.

Viime vuonna "kukka-asetelma" luonnonkukista tehtiin vanhaan kakkuvuokaan. Kuvat löydät siihen täältä, klik.

Maisemakahvilan herkullista raparperipiirakkaa oli myös pakko tehdä TAAS uudelleen. VAROITUS: tämä syntisen hyvä herkku koukuttaa- reseptin siihen löydät täältä, klik.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla