Jatkettiin syksyisiä askarteluita, sillä kaapista löytyi paketti valkoista Fimo -massaa ja pöydän takana seisoi muutama innokas askartelija. Tehtiin tuikkukippoja kuistille syksyn lehtiä apuna käyttäen. 5 ja 6 -vuotiaat osasivat tehdä tämän askartelun alusta loppuun itse ja lopputuloksesta tuli suloinen.

Tarvikkeet: 

  • paketti valkoista Fimo Basic –massaa
  • kaulin
  • syksyn lehtiä
  • veitsi
  • jälkiruokakulhoja kuivumisen ajaksi
  • Decoupage-lakkaa tai itsetehty seos; Eri Keeperiä 50ml & vettä 50ml

Kauli massa noin puolen sentin paksuiseksi levyksi. Paina lehti levyn päälle ja kauli päältä painaen. Ota lehti pois ja leikkaa veitsellä lehden muoto. Laita massasta leikattu kippo kuivumaan esim. jälkiruokakulhon sisälle, jotta saat siihen haluamasi muodon. Anna kuivua rauhassa seuraavaan päivään. Maalaa halutessasi valmis tuikkukippo akryylimaaleilla ja käsittele läpinäkyvällä lakalla tai erikeeper -seoksella, jotta pinta ei ime niin paljon likaa. Ohennetulla akryylimaalilla maalatessa saat lehden juonteet paremmin näkyviin. 

Katso ohje myös fimo -massasta tehtyihin taloyhtyihin täältä. Tai syksyiseen asetelmaan täältä.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla