Kesällä kuuluu herkutella ja etenkin jäätelöä meillä kuluu paljon! Alkukesästä tehtiin raparperisorbettia ja minttu-suklaajäätelöä. Nyt herukoiden aikaan kokeiltiin tehdä hieman kevyempi versio jäätelöstä. Yllätykseksi vain kahdella raaka-aineella, banaanilla ja herukoilla syntyy uskomattoman herkullinen jäätelö. Suosittelen todella kokeilemaan! Tätä herkkua voi tarjota huoletta lapsille iltapalallakin. :) 

Herukkajäätelö n. 1l 

Pilko 5 banaania lohkoiksi ja jäädytä pakastimessa muutama tunti. Sekoita blenderissä tai sauvasekoittimella jäiset banaanilohkot ja n.3 dl herkukoita. Jäädytä seos pakastimessa.

Tätä herkkua tehdään ihan varmasti vielä lisää! 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla