ja yksi päivä lapsen toiveiden mukaan!

Tänään on saatu viettää ihan kahdenkeskeistä aikaa nuorimmaisen pikkumiehen kanssa koko päivä. Pienimmän suurimmat toiveet oli saada leipoa piparkakkuja, nukkua päiväunet äidin ja isän sängyssä, katsoa pikkukakkonen ja käydä vaahtokylvyssä. Ei kamalan suuria vaatimuksia vielä kolmevuotiaalla ja jokainen toive on toteutettu päivän aikana.. On leikitty, leivottu, nukuttu, herkuteltu ja vaan oltu! Säästöpossurahoillaan pitäisi kuulemma ostaa vielä hunajaa!

Iltapalaksi yhdessä tehdyt herkut ja glögi. Taidetaan ottaa ihan tavaksi kahdenkeskeiset päivät, niin erikoisen mukava päivä ja ilta on ollut! Suurimpana palkkana pienen tyytyväinen hymy! Mukavaa viikonloppua!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla