Kaupallinen yhteistyö

Saatiin maisteltavaksi näitä ihan uusia Vegepops-herkkuja ja järjestettiin pieni lasten makuraati. Lapset luulivat näitä kotimaisista vihanneksista ja hedelmistä jäädytettyjä puikkoja jäätelöiksi, enkä lähtenyt heti korjaamaan lasten ajatusta.

Tyttö maistoi ensin punaista Vegepopsia ja puikko hävisikin varsin nopeasti parempiin suihin. "Maistuu herkulliselta mehujäältä, kesältä ja mansikoilta." Kerroin, että tässä herkussa ei ole ollenkaan lisättyä sokeria ja hämmästys oli suuri. Yhteen puikkoon on saatu puserrettua melkein puolet kasvista, hedelmää ja marjaa. Vegepopsit eivät sisällä makeutusaineita ja ne ovat myös kokonaan vegaanin ja gluteenittoman ruokavalion sopivia. Apetit Vegepops -puikkojen makeus tulee hedelmien ja vihannesten luontaisesta hedelmäsokerista.

Seuraavana kahden lapsen raadin arvioitavana oli keltainen ja oranssi Vegepops. Ihanan aurinkoinen väri houkutteli maistamaan keltaista porkkana-ananas-puikkoa. "Maistuu makealta, herkulliselta ja vähän kirpeältä" kertoi tyttö ja valitsi näiden kahden väliltä suosikikseen keltaisen porkkana-ananas Vegepopsin. Pojan mielestä taas pirteän oranssi porkkana-mango maistui paremmalle ja lopulta kummallekin löytyi oma suosikkimakunsa.

Maistettiin itsekin Vegepopsia ja tykkäsin kovasti mausta, ideasta ja ajatuksesta. Terveellisempi herkku on enemmän kuin tervetullut pakastimeen. Kesällä tulee helposti vedettyä sokeriöverit ja sokerin vaikutuksen huomaa heti lapsista. Olen tehnyt monesti pakastimeen marjoista ja banaanista jäädytettävää sorbettia, mutta aina ei jaksa tehdä alusta loppuun itse. On helpotus, että tällaisia herkkuja voi nykyisin ostaa valmiina ja tarjota tarpeen tullen välipalana tai jälkiruokana lapsille.

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

Kuulostaa ihan mahtavalta tuotteelta. Noita täytyy kyllä kokeilla. Varmasti paljon raikkaampia kuin sokeriset mehujäät. Kiitos kun esittelit nämä. Muuten olisi saattanut mennä ohi tällainen uutuus.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla