Kirja-arvontaan osallistui 205 kommenttia ja olipa upea huomata, kuinka paljon itse tekeminen innostaa! Täällä onkin suunniteltu tämä viikko kevään uusia juttuja ja kaikki kommentit otetaan huomioon uutta sisältöä luodessa. Kiitos ihan jokaiselle tärkeistä ajatuksista ja palautteesta. Toki on paljon mielekkäämpää tehdä askarteluohjeita ja ideoita, kun tietää minkälaiset jutut on lukijoista niitä mukavimpia. Toivon siis palautetta jatkossakin ja myös sähköpostia voi halutessaan laittaa! 

Tällä kertaa arvonnassa voitti Sarppa, kommentilla: "Betoni, käsityöt, massatyöt, paperiaskartelu, puutarhatyöt, vanhojen tavaroiden kunnostus, you name it. Aina jotain uutta tulee kokeiltua. :)." 

Onnea Sarppa ja kiitos tuhannesti jokaiselle arvontaan kommenttinsa jättäneelle! 

Täällä, klik. voit lukea kirjasta ja kurkata kommentit. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla