Raparperi on nyt parhaimmillaan! Siirappi, fariinisokeri ja vanilijajäätelö kruunaa herkun!

Niin kuin varmasti monessa huushollissa, raparperipiirakkaa se piti täälläkin testata ja tehdä vieraille. Meidän oman pihan raparperit on vielä ihan pieniä, mutta hipsittiin naapurin pihaan raparperivarkaisiin! (Jäätiin kyllä kiinni ja vietiin muutama pala naapureillekin maistettavaksi). :) Tehtiin muuten ihan perusohjeella pellillinen, mutta lisättiin päälle fariinisokeria ennen uuniin laittoa- kiitos vinkistä ystävälle! Vanilijajäätelö ja siirappi kruunaa kesäherkun! Saatiin pienet apurit mukaan taikinan makuja testailemaan- hyvin kelpasi!

Tänä viikonloppuna suunnitelmana ottaa ihan rennosti, ehkä muutama pihahomma mielessä! Tämä viikko on tuntunut muutenkin sopivan pituiselta, kiitos helatorstain ja taas perjantai.. Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla