Hierontakynttilä loistaa ja tuoksuu ihanasti. Sulaneella vahalla voi lisäksi hieroa kipeytyneet hartiat!

Nämä kynttilät tehtiin itse ecosoyasta ja käyttämällä erilaisia aromaattisia tuoksuja. Soijakynttilät palavat tasaisesti ja pidempään, kuin esim. parafiinikynttilät. Lisäksi niiden sanotaan olevan vähemmän allergisoivia ja myös tahrat saa helposti pestyä vaatteista pois. Ja mikä parasta- sulaneella ja lämpimällä vahalla voi hieroa kipeytyneet hartiat. Kynttilöiden purkkeina voi käyttää hillopurkkeja, laseja tai mukeja. Lisäksi valmistukseen tarvitsee sydänlankaa. Soijavahaa ja sydänlankaa saa tilattua nopeasti Lahtisen vahavalimolta.

Tee näin; Sulata ecosoya miedolla lämmöllä kattilassa varovasti hämmentäen. Lisää joukkoon muutama tippa aromaattista tuoksua. (Kuvan kynttilöissä on piparmintun tuoksua ja toisessa ruusun & ruusun terälehtiä). Sido sydänlanka tikkuun, esimerkiksi grillivartaaseen, ja aseta tikku poikittain niin, että lanka riippuu suorana kohti purkin pohjaa. Kaada sula ecosoya purkkiin ja lisää halutessasi muutama rutikuiva kasvi tai kukan terälehti sekaan. Anna kynttilöiden jäähtyä muutaman tunnin.

Itsetehty aromaattinen hierontakynttilä on ihana lahja vaikkapa ystävänpäivänä! Ohjeen mehiläisvahakynttilöihin löydät täältä, klik. Mukavaa kynttiläpäivää jokaiselle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla