Joulu lähestyy vauhdilla ja on tehty muutamia koristeita valmiiksi kotiin ja joulupöytään. Suolalyhtyjä askarreltiin uudestaan tänä vuonna läpinäkyviin tuikkukippoihin. Suola hurruttaa lasin muutamassa päivässä ja sitä oli hauska ja ihmeellinen seurata lasten mielestä. Uskomattoman kaunis pinta lyhtyihin tuleekin suolan ja veden avulla- katso ohje täältä.

Joulukuusen koristeet on tehty pääosin itse soodataikinasta ja paperista. Muutaman Weisten -koristeen lapset sai valita itse kaupasta. Nämä suloiset keijut ja bellerinat sopii hyvin soodataikina -koristeiden, timanttihimmeleiden ja paperisten lumihiutaleiden kanssa. Itse löysin kauniit paperista tehdyt Kotivalo -valosarjan 8e hintaan K-Citymarketista. Vähän samanlaista olin ajatellut taitella paperista itse. 

Katso ohje timanttihimmeliin täältä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla