Pikkulinnut lauloivat keväästä! Tee itse kaunis kranssi tuomaan kevät kotiin!

Uusimmasta Kodin Kuvalehdestä löydät ohjeen tähän keväiseen kranssiin. Helppo tehdä risuista tai vaikkapa pajunoksista. Lumen sulamisen vuoksi taas pesänrakennus materiaalejakin on luonnosta löydettävissä!

Kotona keväistä mieltä on tuonut tänään myös esikoisen nimipäiväjuhlat! Eihän noita nimppareita meillä ole ennen paljoa juhlittu, mutta minkäs teet, kun kaikki tykkäämme leipoa, tehdä kakkuja ja JUHLIA arjen keskellä... ;) Tyttö sai tälläkertaa valita itse karkit kakkuunsa ja koristella sen, varsin mieluisa tehtävä leipurille! Ja ihanan värikäs siitä tulikin, tästä pitääkin tehdä tapa!

Pikkuveli on ottanut rennosti koko päivän! Taidan ottaa mallia!

Mukavaa alkuviikkoa jokaiselle!

Halauksin, Anni

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla