Monesti lasten ja aikuisten mielestä piparkakkutaikina on parempaa kuin pipari paistettuna. Ainakin tämän jäätelön sekaan taikina sopii täydellisesti. Super helppo ja herkullinen kakku hävisi pakastimesta äkkiä ja resepti oli kirjoitettava talteen. Jäätelökakkuun voi helposti lisätä myös piparkakkutaikinan lisäksi joulusta ylijääneet karkit.

Piparkakkujäätelö

  • 5 dl kuohukermaa
  • 1 pkt kondensoitua maitoa
  • 250g rouhittua piparkakkutaikinaa
  • 2 tl vaniljasokeria

Keksipohja: (n.27 cm irtopohjavuoka)

  • 200 g piparkakkuja tai digestivejä
  • 150 g voita sulatettuna

Vatkaa kerma vaahdoksi. Kääntele joukkoon kondensoitu maito, vaniljasokeri ja rouhittu piparkakkutaikina. Valmista pohja. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon voisula. Painele muruseos leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle. Kaada massa keksipohjan päälle vuokaan. Anna tekeytyä mielellään yön yli jääkaapissa. 

Katso ohje lasten jäätelökakkuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012