Mitä tapahtuikaan loppulomalla..

Aamupalat ja piirrettyjä (Hotelli Scandic Grand Marina) ja mars matkaan.. Lapsi pääsi Riikan hienon pyörän kyydissä :) Ja bussikuljetus kohti Haltian luontokeskusta lähti Kiasman edestä.

Haltiassa sai aidon kokemuksen Suomen luonnosta ja lapsi pääsi katsomaan ja kokeilemaan kaikkea itse. Haltiassa oli myös huippuhyvä lounasravintola ja pienet ruokakriitikot olivat erityisen tyytyväisiä suomalaisiin makuihin. Haltiassa oli myös myymälä, josta löytyi kaikkea luontoon liittyvää matkamuistoa ja esinettä. Sijainniltaan Haltia on erityisen kauniissa paikassa, Nuuksion ja Pitkäjärven kauniiden maisemien vieressä.

Haltian jälkeen kävimme vielä luonnontieteellisessä museossa, klik. Luonnontieteellinen museo sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa ja oli varsin mielenkiintoinen kohde lasten kanssa. Aitoja tunnelmia historiasta ja elämän alkulähteiltä pääsi kokemaan täällä. Lapsi näytti aika pieneltä dinosauruksen jalkojen juurella ja ihmetys oli valtava!

Mukana Visit Helsingin järkkäämässä reissussa oli muitakin bloggareita lapsineen (Elsa, Riikka ja Emma) Nimien päältä klikkaamalla pääset kurkkimaan muiden kokemuksia lomasta. Reissu teki tehtävänsä ja noihin maisemiin palaamme ihan varmasti vielä oikein kunnolla! Koti on kuitenkin koti- ja mikä upea omppupuu meitä olikaan vatassa.. Sitä pääset kurkkimaan instagramissa, klik. Sillä tänään istuttiin ja kahviteltiin sen alla melkein koko päivä! :D

Halauksin, Anni

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla