Tyttö toivoi jäätelökakkua synttäreilleen ja mielellään jäätelölinnaa. Innostuin kovasti jäätelökakuista, sillä kokoaminen kävi helposti ja kakusta sai näyttävän pienellä vaivalla. Huomasin myös, että kakku upposi lapsille kermakakkua paremmin. 

Jäätelötötteröt värjäsin elintarvikeväreillä. Hauskat karkit löysin Tigeristä ja viirit leikattiin kuvioteipeistä. Tarjoilulautasen annoin jäähtyä pakkasessa ennen kakun kokoamista, jotta koristelun sai tehdä rauhassa. Jäätelöä tähän kakkuun meni 5 pakettia. Ovet, ikkunat ja viirit koristelin etukäteen. Jäätelökakkujen tekemisessä vain mielikuvitus on rajana ja karkkeja ei ole koskaan liikaa..

Hauska ohjelmanumero synttäreillä oli karkkikorujen askartelu. Sitä pidemmän herkkukorun sai, mitä enemmän jaksoi helmiä nauhaan pujotella. 

Ohjeen jäätelöautoon löydät täältä. Ohjeen pääsiäisen Pavlova -kakkuun täältä. 

Kommentit (6)

Sisu
9/6 | 

Ihanan näköinen ja kuulostaa kyllä hyvältä,mutta eikö tuo sula aika äkkiä pöydässä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla