Mainos

Paperitähtipaja käsityömessuilla oli suosittu. Kiitos kaikille, jotka kävitte pisteellä askartelemassa. Oli ihana nähdä blogin lukijoita ja jutella kaikkien kanssa. Paperitähtiä oli askartelemassa huima määrä, mutta tekeminen sujui silti leppoisasti. Jos taittelu on unohtunut- video-ohjeen paperitähtiin löytää täältä.

Käsityöessujen teemana oli tänä vuonna kirjonta. Messuilla hurahti helposti kolme päivää ja A nautti kovasti, kun pääsi erilaisiin pajoihin tekemään itse ja askartelemaan. Muistan itse omasta lapsuudestani, kuinka käsityömessut olivat yksi odotettu kohokohta äidin kanssa. Ihana nähdä, kuinka omakin lapsi nauttii, kun pääsee itse tekemään käsillä itse. Käsityöinnostus taitaa olla siirtynyt eteenpäin. Messuilta saa myös niin paljon askartelu ja käsityöideoita, että ajatukset pursuilee niitä pitkän tovin. Messuilla näkee myös kaikki uusimmat materiaalit ja pääsee tutustumaan muihin tekijöihin.

Tänä vuonna korkkikangas ja nahkapaperi oli monessa paikassa nähtävillä. Toki messuilta löytää myös ihania käsintehtyjä valmiita juttuja. Suomalaista käsityötä on saatavilla messuilla keramiikasta, vaatteista ja sisustusesineistä koruihin. Minä löysin ihanan laukun ja korvikset, tyttö barbiejuttuja ja nukenvaatteita.

Messuilta löytyi myös vaikka kuinka erilaisia uusia askartelumateriaaleja ja kankaita. Monta uutta projektia onkin suunnittelilla. Onneksi muutama ystävä on lupautunut tulemaan kanssani askartelemaan. Marraskuun pimeät illat näyttävät taas paljon valoisemmilta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla