Itsetehty toffee on parasta. Varsinkin, jos se on sopivasti pehmeää ja maustettu vaniljalla. On tehty pitkään toffeeta keittämällä- katso resepti täältä. Kuitenkin pitkä lieden ääressä seisoskelu ei houkuttele varsinkaan kovan karkkihimon iskiessä. Tämän mikrotoffeen tekee muutamassa minuutissa, eikä se häviä maussaan keittämällä valmistetulle toffeelle.

Vaniljainen mikrotoffee

  • 8 rkl sokeria
  • 0,5 tl vaniljasokeria
  • 4 rkl sulatettua voita
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 4 rkl siirappia

Sekoita sokeri, vehnäjauhot ja siirappi keskenään. Sulata voi mikrossa ja lisää se seokseen. Sulata seos mikrokulhossa n. 3 min. Sekoita massaa välillä. Lisäämällä aikaa- seoksesta tulee jähmeämpää. Kaada seos silikoonisiin muotteihin tai leivinpaperille ja anna jäähtyä. Anna jäähtyä muutama tunti jääkaapissa tai seuraavaan päivään.

Katso resepti Omar- karkeilla maustettuun rocky roadiin ja maapähkinävoifudgeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram