Tyttö toivoi leikkikeittiöönsä kissalautasia ja kuppeja. Sain Sinellistä testattavaksi posliinitussit ja kotoa löytyikin valkoisia astioita kokeilua varten. 

Tusseja oli todella helppo käyttää ja värin sai kiinnitettyä astioihin kotiuunissa. Kuvioinnin jälkeen astiat paistettiin 160 asteessa n. 1h 30 min. Uunissa paistamisen jälkeen astioiden annettiin kuivua n. 4 h. Astiat kestävät uunissa kiinnittämisen jälkeen pesun ja tiskaamisen. Tusseja on saatavilla vaikka mitä värejä. Aika hauska kesäpuuha vaikkapa lasten kanssa. Suunnitteilla on kuvioida vielä lyhtyjä ja kynttiläkuppeja. 

Kissalautaset ja kupit kelpasivat leikkikeittiöön hyvin ja herättivät ihastusta. Katso ohje lasimaaleilla maalattuihin lyhtyihin täältä. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram