Yksi päivä Kiviniityn kotieläinpuistossa ja monta mukavaa muistoa! 

Tampereen lähistöltä löytyy ihana paikka kesäretkeilyyn, jos eläimet ovat lähellä sydäntä. Me olemme vieraileet joka kesä katsastamassa uudet ja vanhat eläimet. Puistosta löytyy lähes 200 eri eläintä ja melkein kaikki suomalaisen maatilan kotieläimet. Lapset ovat aina haltioissaan ja näkemistä riittää kyllä koko päiväksi pienten ja vanhempienkin lasten kanssa. Alueella on myös pieni kahvila ja hyvät grillikatokset vesipisteineen. Suosittelenkin pakkaamaan puistoon mukaan hyvät eväät. Jopa räiskälepannu ja mikro löytyy jokaisesta grillikatoksesta. 

Lisäksi puistosta löytyy harvinaisempiakin eläimiä, kuten strutseja, jakkihärkä, alpakoita ja guonakoja. Mutta jo ihan tavalliset suomalaiset kotieläimet vievät yleensä lasten sydämet kokonaan.  
Eläinten lisäksi puistossa riittää lapsille monenlaista tekemistä kuten trampoliineja, iso pomppulinna, leikkikenttä ja jännittävä noidan mökki. Puistossa pääsee myös ratsastamaan tai ajamaan sähköautoilla sekä mönkijän peräkärryllä.

Pienet ja suuremmatkin eläimet saivat osakseen haltioituneita katseita ja huudahduksia lapsilta. Ihastusta herätti myös bambi, joka oli yllättävän rohkea ja ihan kuin suoraan Elsa Beskowin satukirjasta. Luulenpa, että tänne on päästävä vielä toisenkin kerran tänä kesänä! Onneksi se aurinkokin on vihdoin tullut kesölomalaisia ilostuttamaan, toivotaan että jaksaisi vielä muinakin päivinä paistaa! 

Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla