Sydänmuotilla herkkuja!

Saatiin viettää alkuviikosta muutama ihan tavallinen arkipäivä korvatulehduksien jälkeen ja päästiin ja jaksettiin leipoa pitkästä aikaa! Voi kun tällaiset ihan normaalit rauhalliset arkipäivät, sairastelun ja kiireen jälkeen on ihan parhaita! Tytön idea ja tahto oli tehdä piparkakkumuotilla sydämen mallisia pullia ja koristella ne mustikoilla. Pyynnön saatuani mietin, miksi ei? Antaa tytön touhuta- parasta itsenikin mielestä oli lapsena, kun sai veivata just sen mallisia pullia kun itse haluaa! Ja keskittyminen tähän hommaan vei lapset ihan mennessään, joten varmasti näitä sydänmustikkapullia leivotaan vielä uudestaan..

Saa mielikuvitus kasvaa ja söpöt sydänpullat herkuteltiin päivän päätteeksi yhdessä!

Kommentit (2)

3/2 | 

Hei

Löysin blogiisi vasta ekaa kertaa ja olen nyt lueskellut vanhempia postauksia. Tästä välittyy jotenkin kiva rauha, aitous, elämänmyönteisyys ja -makuisuus. Ei ole tarvetta esittää elämäänsä pelkästään täydellisenä niinkuin monissa blogeissa on tapana. Aivan ihana päivän piristäjä, kiitos :) 

-Minsku-

Marionella
4/2 | 

Sun neiti on kyllä idearikas. Ihan mielettömän söpö idea. Täytyy kyllä joskus kokeilla itsekin. Ja hän on niin keskittyneen näköinen siellä! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla