Saavuttiin viikonloppuna kotiin pitkältä lomareissulta ja koko kotiinpaluu on ollut yhtä jännitystä täynnä. Juuri päivää ennen koneen lähtöä pienimmällä todettiin korvatulehdus, mutta onneksi saatiin juuri ennen lähtöä lentolupa ja päästiin turvallisesti kotiin. Pitkä lento ja matka kotiin vaati lapsilta veronsa. Reissun jälkeen on uni maistunut ja koti tuntunut taas ihanalta kylmyydestä huolimatta.  

Kotona meitä odotti kirjaimellisesti kylmä koti, sillä lämmitys oli yllätykseksemme sammunut. Onneksi se saatiin lopulta nopeasti korjaantumaan. Nyt on saatu matkalaukkuja purettua, levättyä ja peseydyttyä. Elämä alkaa taas soljua normaaleille raiteilleen. Sitten tytär muisti ilmoittaa meille, että virpomaan on päästävä. Olin kyllä ihan varma, että tänä vuonna jää meidän trulleilla virpomiset väliin, mutta toisin kävi. 

Nämä pajunoksat koristeltiin aamulla kotoa löytyvillä materiaaleilla. Onneksi sulkia oli jäänyt jo viime vuodelta kaappeihin. Nuo koristeteipeillä tehdyt pikkuliput teki todella nopeaa. Myös kieputtamalla piippurasseja, villalankaa tai lahjanarua saa oksat nopeasti koristeltua. Vinkiksi muillekin kiireisille pääsiäisnoidille! Jos aikaa on kuitenkin enemmän- katso ohje paperisiin perhosiinsulkiin ja muffinssivuoista tehtyihin kukkiin. 

Muille kiireisille noidille myös ohje suloisiin eriparisukista tehtyihin pupuihin täällä.  Ja askarteluideoita pääsiäiseen täältä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla