Sinne missä on lämmin..

Kipaistiin hakemassa mökiltä muutama varuste ensi viikon pyöräreissua varten ja samalla en voinut olla keräämättä juhannusruujen loppuja terälehtiä kylpysuolaan. Ohjeen siihen löydät täältä, klik. Mukava vieminen vaikkapa mökkituliaisena ja todella helppo tehdä.

Saatiin me haettua onneksi ne varusteetkin, ruusunterälehtien lisäksi ;) Kahdenkeskeinen aika tulee kyllä todella tarpeeseen ja on ensimmäinen pidempi reissu yhdessä kahdestaan sitten moneen vuoteen. Myös pyöräily on meille kummallekin rakas harrastus ja Ahvenanmaan luonto tarjoaa siihen upeat puitteet.  Ahvenanmaalla olemme vierailleet muutaman kerran aikaisemminkin, mutta nyt suunnitteilla on ihan uusia kohteita ja reitti pyöräillen. Kaikenlaista pientä hankintaa on tehty pitkin kevättä ja kesää, pyöräilykuntoa koitettu kohottaa sen minkä kerkeää. Tuhannen SUURET kiitokset kotijoukoille, kun uskalsivat ottaa tämän katastrofikodin haltuunsa vähäksi aikaa ja Visit Ålandille KIITOS tästä mahdollisuudesta. Lomafiilis on huipussaan ja kaikki tiet näyttävät kohti saaristoa! Toivotaan, että pyöräilykelit olisi vielä meidän puolella! Läppäriä en pyöräillessä mukana kanna, joten facebookissa ja instagramissa (klik) voi reissumietteitä ja kuvia kurkkia pitkin viikkoa. Hui, kuinkakohan meidän käy?

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla