kaupallinen yhteistyö- Kodin Terra

Piipahdin uudistuneen Kodin Terran avajaisissa ja puutarhamyymälässä. Tämä hetki on mielestäni parasta aikaa keväästä, kun ensimmäiset kukat tulevat myymälöihin. Tuolla kukkameren keskellä kävellessä tulee niin kesäinen ja levollinen olo. Muutaman kerran olemme ajelleet autolla lasten kanssa ihan vain ihastelemaan puutarhamyymälän upeita kukkia.Keväällä puutarhasuunnitelmat yleensä paisuvat ja omassa mielessään sitä rakentaa pihalle jo valtavia istutuksia ja keittiöpuutarhaa. Tänä vuonna olen ajatellut olla maltillinen ja istuttaa vain muutaman taimen- kuten kesäkurpitsaa sekä avomaan kurkkua. Ne viihtyvät hyvin meidän pihalla yrttilaatikoissa ilman sen suurempaa huolta ja tuottavat mukavasti satoa syksyllä. Muut yrtit ostan kesäkeittiöön valmiina Kodin Terrasta. Katso ohje itsetehtyihin taimipotteihin täältä.Kodin Terran myymälän puoli oli uudistunut avaraksi ja kaupasta oli helppo löytää tarvitsemansa. Ajatuksena oli laittaa meidän kuisti kesäkuntoon ja istuttaa pelargoniat sekä kesäkukat sinne. Kuistin olen laittanut yleensä vapuksi valmiiksi, kun ilmat ovat sopivan lämpimiä kesäkukille. Keväästä pitkälle syksyyn meillä on tapana istua kuistilla kahvikuppi kädessä aamuisin. Noita hetkiä ei voita mikään ja usein siinä istuskellessa vierähtää tunti jos toinenkin. Siksi on ihana laittaa kuisti kesää varten kauniiksi.

Kodin Terrasta ostin kuistille edulliset pelargoniat, orvokit ja hortensian. Löysin myös harmaat saviruukut ja punotun magrame -amppelin. Kesäkukkien keskellä kummasti kaikki huolet unohtuu. Ihmeellistä, kuinka suuri voima kukkasilla ja ihanilla väreillä onkaan. Suosittelen jokaisen ympäröimään itsensä kukilla pitkän talven jälkeen. Suurten ikkunoiden ja valon ansiosta kukat viihtyvät kuistilla. Varsinkin pelargoniat ovat ihanan helppohoitoisia ja kukkivat kuistilla läpi kesän. Sopivan viileässä kellarissa ne saa talvehtimaan seuraavaa kesää varten. Hortensia kuuluu myös meidän lempikasveihin ja oikealla hoidolla sen saa kukkimaan koko kesän.

Löysin Kodin Terrasta myös ihanat istumatyynyt ja maton kuistille. Muutamalla pienellä tekstiilillä kuistin ilme muuttui kertaheitolla. Kurainen eteinen muuntui pienellä vaivalla sisustuksen ja kukkien myötä heti kutsuvaksi kesähuoneeksi. Vaikka tila on pieni, sinne mahtuu juuri sopivasti pieni pöytä ja muutama tuoli. Kaunis ja kestävä matto löytyi myös Kodin Terrasta kuistille. Kuistin maton on oltava muovia, jotta sen saa puidettyä puhtaana ja se kestää kaiken sen kulutuksen.

Tervetuloa kevät ja aurinkoiset aamut, meillä ollaan jo valmiina! Vaikka vähän sataisikin, kyllä täällä kuistilla tulee kesäinen mieli. Voit käydä myös katsomassa tuotteita Kodin Terran sivuilta.

Kommentit (1)

Clara
Liittynyt27.2.2018
2/1 | 

Aivan ihana ja romanttinen kuisti?! Nuo tuolit ja tuo pöytä? Kesäkukat ovat kivoja myös parvekkeella, kuistilla, patiolla tai terassilla - ei välttämättä tarvitse olla omaa puutarhaa/pihaa, jotta voisi nauttia kesäisistä kukkasista. Minulla on parvekkeella orvokkeja ja perinteisiä pelargoneja + jalopelargoneja sekä tomaatintaimia. Hortensiatkin ovat tosi nättejä, mutta en ole vielä kertaakaan ostanut niitä. Söpössä amppelissa on tuo sisällä oleva hortensia?, oletko itse tehnyt sen?

Minkä rotuinen on Ransu on? Aika valloittavan oloinen koira?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla