KAUPALLINEN YHTEISTYÖ. 

Talven jäljiltä kaipaa lisää vastuskykyä ja etenkin lasten kanssa kesälomareissujen lähestyessä sitä tekee kaikkensa, että kehon puolustuskyky toimisi. Kokosin tähän vinkkilistan asioista, joiden olen huomannut tuovan vastustuskykyä lisää ja vaikuttavan sitä kautta perheen hyvinvointiin. Hyvinvointi lähtee suolistosta, joka toimiessaan pitää flunssat loitolla.  

  • Käsienpesu. Ei kuitenkaan ylihygieeninen
  • Liikunta. Sopivassa määrin ja omien rajojen puitteissa
  • Ruokavalio. Marjat ja kasvikset kuuluvat isona osana ruokavalioon. Juotavaan smoothieeseen löydät reseptin täältä
  • Lemmikkieläimet ja sopivasti "pölypalloja" kotona
  • Huoleton mieli ja riittävä lepo
  • Avantouinti. Kylmässä vedessä pulahtamisen kerrotaan todella virittävän vastustuskykyä parempaan
  • Vitamiinit & Rela -tipat. Uuden pakkauksen ansiosta niitä on helppo annostella juomien joukkoon ja makunsa puolesta ne maistuvat myös lapsille

Oikeanlainen bakteeritasapaino kehossa on suurin avain hyvinvointiin ja vastustuskykyyn. Rela -tipat sisältävät D3-vitamiinia & maitohappobakteeria, joka ylläpitää vahvaa vastustuskykyä. Probiootteja eli maitohappobakteereita meillä on suosittu aina, varsinkin antibioottikuurien aikana ja jälkeen. Tutkittujen probioottien lisääminen ruokavalioon auttaa luontaisen vastustuskyvyn lisääntymisessä ja D3-vitamiinivalmisteiden käyttöä suositellaan Suomessa ympäri vuoden. 

Lisätietoa Rela Drops+D -maitohappobakteerista löydät täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla