Elämysmatkalla nukkemuseossa ja seikkailua Tallinnan kujilla!

Tallinnaan on helppo ja nopea tulla lasten kanssa. Joulutorin lisäksi kaupunki tarjoaa monenlaista kivaa tekemistä. Me saavuimme Tallinnaan Eckerö Linella, jossa saimme herkutella joulubuffetissa ja virittäytyä joulun odotukseen. Vietimme pitkän viikonlopun Kalev Spassa ja päiväsaikaan piipahdimme muutamassa mukavassa paikassa. Varmasti siellä ruudun takana aika monella muullakin on ajatuksena lähteä Tallinnaan lasten kanssa, joten kokosin alle meidän Tallinnan "tärpit". Tallinnan kohteita meidän vanhempien kanssa kolusi lapsemme kolmevuotias poika ja neljävuotias Aurelia.

Ensimmäisenä päivänä vierailimme Nuku-museossa, joka sijaitsi ihan raatihuoneella järjestettävän Joulutorin lähellä. Mietin etukäteen, miten tuo pienin jaksaa olla museossa, mutta museo olikin positiivinen yllätys.

Teatterinukkemuseossa riitti koettavaa ja nähtävää myös pienimmälle. Sieltä löytyi maailman nukkejen huone, johon oli koottu eri alkuperää olevia, eri tavoilla valmistettuja nukkeja kaikkialta maailmasta. Nuket olivat lasivitriinissä ja itse nukkejen valmistamista sai seurata lasien takaa. Museossa oli myös hauskoja työpajoja, johon lapset saivat ottaa osaa. Sekä pieni kahvila, joka tarjoili edullista keittolounasta ja pientä purtavaa. Kahvilassa oli lapsille pieni leikkinurkkaus.

Toisena päivänä piipahdimme Piip ja tuut mängumajassa, joka sijaitsee toisella puolella vanhaakaupunkia. Lasten leikki- ja teatteritalo Piip ja Tuut on lasten leikkitalo, teatteritalo, perhekahvila ja vihreän ajattelutavan talo, jossa arvostetaan itse tekemisen ja perheen kanssa yhdessä olemisen riemua. Liput suosittuihin esityksiin kannattaa varata jo etukäteen, sillä paikkoja on rajoitetusti. Kahvila sijaitsee todella kauniilla paikalla Toompean mäellä näköalapaikan lähellä ja kauniiden rakennusten ympäröimänä.

Näiden mukavien paikkojen lisäksi pääsimme käymään muutamassa ihan mahtavassa lapsiystävällisessä ravintolassa. Kiitos leikkihuoneiden, myös vanhemmat saivat hetken syödä rauhassa! ;) Niistä ruokapaikoista kuitenkin oma juttunsa seuraavaksi, sillä herkullisia paikkoja oli riittämiin!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla