Kyllä, meidän "päivärytmi" on heittänyt päälaelleen. Oikeastaan aikalailla heti, kun kesäloma alkoi ja kaikki "pakolliset" menot jäi tauolle. Lapsia herätellään koirapartion kanssa keskipäivällä aamupuurolle unenpöpperöstä. Ja päivät hurahtaa äkkiä iltaan ja illalla valvotaan helposti yli puolenyön nuotiolla istuskellen. Ilmassa on ollut silkkaa laiskuutta ja eilen havahduttiin, että pakkohan se on ikävä kyllä kesälomallakin välillä siivota! 

Aurinkoiset päivät on olleet niin harvassa, että sitä haluaa ottaa kaiken ilon irti lämmöstä, uimarannoista ja  ulkona olosta. Talvella ehtii taas möllöttää sisällä lasten kanssa ja heräillä aikaisin. Ei olla oikeastaan suunniteltu koko kesälomalle mitään "pakollisia" menoja, vaan mennään kerrankin ihan tunnelman mukaan. Oma piha on ollut suurin seikkailupuisto uimarantojen lisäksi ja ystäviä on kutsuttu kotiin grillailemaan. 

Toistaiseksi on mennyt hyvin näin- lukuunottamatta yhtä ruokamyrkytysepisodia.. Mutta jääköön joku asia näidenkin seinien sisäpuolelle! Kaikki on nyt hyvin ja kesäloma vihdoin edessä. Se hetki, kun kaikki "huolet" tuntuu aika pieniltä! Ja ehkä tärkein kaikista- tänään pääsen halaamaan pitkästä aikaa isoveljeäni, joka asuu meren toisella puolen. Luvassa on siis lisää valvomista, nuotiolla keikuttelua ja taidetaan laittaa elämä oikein kunnolla "risaikseksi". :D 

Niin.. Ja tuon lumipalloheisin ehti syödä joku ötökkä- mikäköhän on kyseessä? Ja mikä olisi paras lääke tuohon? Josko ensi vuonna ehtisin ennen ötökkää! :) 

Halauksin, Anni

Kommentit (4)

Maiju
5/4 | 

Hei

Aina silloin tällöin piipahdan blogissasi ja nyt tulin katsomaan pyöräilykuulumisia, mutta mutta.... näinkö kokonaan unta, että kerroit meneväsi miehesi kanssa lomaselle Ahvenanmaalle?

Lissu
7/4 | 

Se ötökkä on jonkun sortin kirva tms ja siihen tehoaa suihkupulloon laimennettu mäntysuopaliuos. Mulla vaan niin julmetun iso lumipalloheisi, että todella vaikeaa suihkuttaa jokaisen pallon sisään. Mutta näin häviää puskista :)

Vierailija
8/4 | 

Tänä keväänä on erityisen paljon kirvoja . Olen aiemmin antanut "tulta munille " Tolu-liuoksella, mutta nyt näytti oevan noita kirvoja niin runsaasti, että ostin oikeaa myrkkyä. Kirvat syövät kaikki lehdet, mutta nyt näyttää lumipallopuu jo toipuvan,. uusitaruiskutus 14 vuorokauden kuluttua.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla