Vietettiin yksi lämmin, ihana ja ikimuistoinen päivä Maspalomasin Agualand vesipuistossa. Vesipuisto on iso ja siellä oli vaikka minkälaisia liukuja vähän vanhemmille hurjapäille. Katso lisää täältä. Lasten allasalue oli heti porttien luona ja meidän lapset viihtyivät siellä suurimman osan päivästä. Onneksi pienille lapsillekin oli kymmeniä erilaisia liukumäkiä ja tekemistä riitti ihan tarpeeksi. Liput kannattaa ostaa vesipuistoon etukäteen netistä, jolloin säänpääsy puistoon on edullisempi. 

Päivä oli niin lämmin ja tuuleton, että meidän vesipedot viihtyivät altaissa koko päivän, vaikka vesi oli minun mielestä aika viileää. Parasta lasten mielestä oli "taikajoki", aaltoallas, lastenaltaat ja liukumäet. Suuremmat ja isot liukumäet saivat jäädä odottelemaan vielä muutamaksi vuodeksi. 

Vesipuuistossa vierähti nopeasti koko päivä. Meillä oli vesipuistossa omat eväät, hedelmät ja juomat mukana, sillä vesipuiston tarjonta oli aika yksipuolinen. Jopa pienin uskaltautui lastenaltaaseen hieman istuskelemaan ja polskuttelemaan. Hauska vesipuisto vierailla varmasti myös vanhempien lasten kanssa. 

 

Henkilön Anni Lehto (@huvikumpu) jakama julkaisu

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla