Hummusta, tsatsikia & kreikkalaista salaattia pitaleivän kanssa. Ja muita herkkuja jälkkäriksi!

Viikonloppuna järjestin ystäville pienen hemmotteluillan ja voipi olla, että joku "omakin" hemmottelu mielessä siinä sivussa käväisi. Ja se hemmottelu tulikin vähän enemmän kuin tarpeeseen tähän arjen keskelle, joka on ollut viimepäivinä todella työntäyteistä ja väsyttävääkin valvomisien saattelemana. Aina on hyvä syy juhlaan ja tällä kertaa panostin tarjottaviin toden teolla ja ihan omasta innostuksesta kaikkeen herkulliseen ja makeaan! ;)

Innostuksesta kasvisruokaan ja uusiin terveellisiin makuihin halusin kokeilla tehdä itse hummustatzatzikia ja pitaleipää salaatin kanssa. (klikkaamalla tekstin päältä pääset resepteihin). Ja etenkin tuo hummus nousi uudeksi suosikiksi makunsa ja helppouden takia. Ja jos ei kaikkea jaksa tehdä alusta loppuun itse, pitaleipää saa nopeasti kebab paikoista haettua. Välimerenpiirakka kuuluu jo vakioresepteihin yksinkertaisuuden ja ihanien makujen vuoksi. Jälkkäriksi jo perinteistä valkosuklaajuustokakkua gluteiinittomana versiona.

Ja kyllä me muutakin sentään tehtiin, kuin vaan syötiin ja herkuteltiinkin.. Muutama ihana vieras saatiin kotiin pitämään kotikutsuja vaatteiden, sekä käsienhoidon parissa! Kaikenlaisilla kutsuilla olen kyllä ollut, mutta nuo OPI:n kotikutsut käsienhoidon parissa oli kyllä jotain ihan uutta.. Niistä huomenna lisää!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla