Kun koulu alkoi, avaimenperille on taas käyttöä. Korujakaan ei ole koskaan liikaa tytön mielestä- ainakaan yksisarvisia! Sadepäivien askarteluna lasten kanssa on mukavaa puuhaa tehdä kutistemuovista koruja ja avaimenperiä. Niiden tekeminen on helppoa ja mallina voi käyttää esim. värityskirjan kuvia tai sanomalehden kuvia. Sain sinellistä kokeiluun näitä värikkäitä kutistemuoveja- katso lisää värivalikoimaa täältä.

(Tuotteet saatu Sinellistä bloginäkyvyyttä vastaan.) 

Tee näin; 

Piirrä kuva kutistemuoviin. Voit käyttää kutistemuovista riippuen esim. Permanent tusseja, puuvärejä, liituja, sekä leimasinvärejä leimasimella painamiseen. (tarkista aina ostaessasi kutistemuovia, minkälaiset kynät sopivat muoviin). Leikkaa kuva irti. Muista tehdä reikä vaikkapa reijittimellä ennen uuniin laittamista. Aseta työt leivinpaperin päälle ja anna paistua uunissa 160 asteessa n.2 min. Älä säikähdä, työ käpristyy ensin ja suoristuu kunnes on valmis. Pujota valmiit korut korunauhoihin. 

Katso ohje pullonkorkkikoruihin ja painettuihin kutistemuovikoruihin. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla