En muistanutkaan, että kivien maalaaminen on näin hauskaa puuhaa. Tyttö kaivoi itse askartelukaapista maalit, haki ulkoa kivet ja pyysi askartelemaan. Maalatessa hurahti muutama tunti ja kivien maalaamiseen uppoutui lapsien lisäksi aikuiset.

(Akryylimaalit- Sinelli, saatu bloginäkyvyyttä vastaan.) 

Kivien maalaus on kuulunut jo monena kesänä meidän puuhiin ja valmiit maalatut kivet sulostuttavat vuodesta toiseen pihlla. Akryylimaalit kestää sateet pihalla, mutta halutessaan kivet voi vielä lakata sään kestävämmiksi. Helppo ja hauska pieni askartelu, joka varmasti sujuu kaikilta. 

Tehtiin pastellisia perhosia, jätskitötteröitä ja muutama leppis nuotiopaikalle. Kivien maalauksessahan vain taivas on rajana! Koristele myös rantakivistä pöytäliinanpainot ja paikkakortit. Katso ohjeet TÄÄLTÄ. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla