Viikonloppu vierähti ennätysvauhtia suomen suurimmilla käsityömessuilla Tampereella. Kiitos kaikille, jotka kävivät moikkaamassa  ja askartelemassa olkihimmeleitä Kodin Kuvalehden pisteellä. Oli ilo huomata, kuinka itse tekeminen innostaa ja käsityötä arvostetaan. Oli mielettömän inspiroivaa kohdata joukko samanhenkistä porukkaa ja päästä juttusille livenä. Oli mahtava kohdata blogin lukijoita ja kuulla toiveista tulevaa varten. Käsityömessuilta löysin paljon materiaalia ja ideoita tulevia juttuja ja askarteluita varten. 

Katso ohje olkihimmeliin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla