
Marenkikakku on osoittautunut meidän suosikiksi lasten juhlissa, sillä se on helppo valmistaa ja herkullinen! Lisäksi se sopii myös gluteenittomille vieraille. 16 annoksen kakkuun olen tehnyt 10 valkuaisen marenkivaahdon- katso resepti täältä.
Pohjat voi toki tehdä hyvissä ajoin valmiiksi, mutta koristelu kannattaa tehdä vasta juuri ennen tarjoilua teemaan sopivasti. Ja meidän suosikkitäytteenä kakussa oli 4 dl kermaa, 4 dl rahkaa & nutellaa.
Kakkuun tein pupukoristeet sokerimassasta ja ranskanpastillisilmistä. Lisäksi päälle oli ripoteltava kinder rouhetta ja pieniä suklaamunia. Katso ohje sokerimassapupuun.
Meidän viime vuoden marenkinen pupukakku näytti tältä- katso lisää koristeluideoita pääsiäsieksi ja kinuskisen kinderjuustokakun resepti.