Marenkikakku on osoittautunut meidän suosikiksi lasten juhlissa, sillä se on helppo valmistaa ja herkullinen! Lisäksi se sopii myös gluteenittomille vieraille. 16 annoksen kakkuun olen tehnyt 10 valkuaisen marenkivaahdon- katso resepti täältä.
/kodinkuvalehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/dsc05806.jpg?itok=MzNodU-F)
Pohjat voi toki tehdä hyvissä ajoin valmiiksi, mutta koristelu kannattaa tehdä vasta juuri ennen tarjoilua teemaan sopivasti. Ja meidän suosikkitäytteenä kakussa oli 4 dl kermaa, 4 dl rahkaa & nutellaa.
/kodinkuvalehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/dsc05812.jpg?itok=KBa3qcDZ)
/kodinkuvalehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/dsc05907.jpg?itok=mwPqTqEh)
/kodinkuvalehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/dsc05914.jpg?itok=p0v1Ms7z)
/kodinkuvalehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/dsc05920_0.jpg?itok=xIHKLZlP)
Kakkuun tein pupukoristeet sokerimassasta ja ranskanpastillisilmistä. Lisäksi päälle oli ripoteltava kinder rouhetta ja pieniä suklaamunia. Katso ohje sokerimassapupuun.
Meidän viime vuoden marenkinen pupukakku näytti tältä- katso lisää koristeluideoita pääsiäsieksi ja kinuskisen kinderjuustokakun resepti.
