Marenkikakku on osoittautunut meidän suosikiksi lasten juhlissa, sillä se on helppo valmistaa ja herkullinen! Lisäksi se sopii myös gluteenittomille vieraille. 16 annoksen kakkuun olen tehnyt 10 valkuaisen marenkivaahdon- katso resepti täältä.

Pohjat voi toki tehdä hyvissä ajoin valmiiksi, mutta koristelu kannattaa tehdä vasta juuri ennen tarjoilua teemaan sopivasti. Ja meidän suosikkitäytteenä kakussa oli 4 dl kermaa, 4 dl rahkaa & nutellaa. 

Kakkuun tein pupukoristeet sokerimassasta ja ranskanpastillisilmistä. Lisäksi päälle oli ripoteltava kinder rouhetta ja pieniä suklaamunia. Katso ohje sokerimassapupuun.

Meidän viime vuoden marenkinen pupukakku näytti tältä- katso lisää koristeluideoita pääsiäsieksi ja kinuskisen kinderjuustokakun resepti

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla