Viikonloppuna juhlitaan venetsialaisia ja kotona on askarreltu erilaisia lyhtyjä ja pieniä koristeita. Tehtiin orapihlajan marjoista lyhtyihin roikkumaan pieniä sydämiä. Hauska pieni askartelu lasten kanssa, joka on melkein ilmainen toteuttaa. Luonto on pullollaan taas askartelumateriaaleja ja näitäkin sydämiä voi tehdä myös vaikkapa pihlajanmarjoista. 

Kuusivuotias tykkäsi tästä askartelusta kovasti. Rautalangan on hyvä olla tarpeeksi jämäkkää, jotta muodot saa helposti pyöriteltyä. Välillä otettiin näppivoimien avuksi pihdit. Jos haluaa, että marjojen väri säilyy pidempään, kannattaa suihkasta valmiiseen koristeeseen hiuslakkaa. 

Katso ohje säilyketölkkeihin tehtyihin lyhtyihin täältä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla