Mustikoita, mansikoita ja metsän herkkuja..

Täällä ollaan suomalaisten marjojen suurkuluttajia. Ja niitä menee kyllä ihan niin paljon, kun vaan marjoja saadaan. Ollaan oltu siitä onnekkaassa asemassa, että isovanhemmat kummankin puolelta on pitäneet meidät hyvin marjassa! ;D Joku sisäinen kotitalousihminen minussa pakotti tekemään myös ihan perinteistä kermakakkua, sellaista jota on aina pienenä syöty kesällä. Tavallinen kakkupohja, kermaa, mansikoita ja mustikoita- ei mitään krumeluuria, eikä ylimääräistä lisänä! Ja kyllä teki kauppansa, ehkä pitääkin vielä muutama hyvä syy keksiä kakkua varten tänä kesänä! Kakku tehtiin tällä kertaa suvun uuden tulokkaan kunniaksi, viisipäivää vanha ei ehkä ymmärtänyt vielä kakun päälle. Mutta vanhempansa kylläkin :)

Ja niin menee aamupalaksikin mustikoita myös sellaisenaan, ihan parasta superfoodia tähän vuodenaikaan ja maistuu myös perheen pienimmille..

Muutama aamu on ehditty viettää kotona, pakattu uudet laukut ja hoideltu muutama asia, sillä huomenna meidän tie näyttää kohti Tukholmaa. Instagramissa, klik. pääsee seuraamaan reissutunnelmia!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla