Hyasintin tuoksua ja itse tehtyjä koristeita!

Kun nuorin nukkuu päiväunet, meillä on ollut vanhemman lapsen kassa tapana ottaa ajasta ilo irti. Herkutellen ja pikkuisia juttuja puuhaten muutama tunti, aina kun siihen vain mahdollisuus suodaan! Kiitos juniorin, tänään se mahdollisuus meille suotiin ja laiteltiin hyasintit kuistille tuomaan talven tunnelmaa ja joulun tuoksua. Hyasintit pääsi vanhoihin kakkuvuokiin, purkkeihin ja karhutölkkeihin. Kakkuvuokaan laitettiin lisäksi pikkukynttilät, sammalta ja jäkälää. Muutama pääsi myös sisälle laseihin. Pieniä juttuja, jotka tuovat joulun ja talven tunnelmaa kotiin, ulkona vallitsevasta kurasäästä huolimatta!.. Sisällä karhutölkeissä hyasintit on myös turvassa pieniltä käsiltä!

.

Hörpittiin me kaakaotkin, vaahtokarkkien kanssa! Jäiköhän niitä yhtään siihen piparkakkutaloon, mikä pitäisi kohta koristella.. Mukavaa keskiviikkoa!

Kommentit (2)

MarjutMari

Ihania koristeita ootte tehneet. Mukavaa kun niissä on ihanuuksia metsästä mukana.

 

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram