Tulppaaneja, pastellisävyjä ja kevään värejä kotona!

Auringonpaiste ja kevään merkit ulkona on innostaneet laittamaan kevättä jo kotiinkin! Tulppaaneita oli myös hankittava ja kuistilla on voitu viettää aikaa hörppien kaakaota pulkkamäen jälkeen. Pitkän flunssasta johtuneen sisälläolojakson jälkeen tuntuu taivaalliselta taas ihan tavallinen arki! Pienet asiat, värit ja auringonpaiste. Pulkkamäki ja ystävien lenkkiseura iltaisin. Auringonpaisteen innottamana myös ensi kesän pihasuunnitelmia on taas uskallettu miettiä jo valmiiksi.. Valolla on kyllä ihmeellinen voima, vai mitä?

Mukavaa iltaa jokaiselle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla