Tulppaaneja, pastellisävyjä ja kevään värejä kotona!

Auringonpaiste ja kevään merkit ulkona on innostaneet laittamaan kevättä jo kotiinkin! Tulppaaneita oli myös hankittava ja kuistilla on voitu viettää aikaa hörppien kaakaota pulkkamäen jälkeen. Pitkän flunssasta johtuneen sisälläolojakson jälkeen tuntuu taivaalliselta taas ihan tavallinen arki! Pienet asiat, värit ja auringonpaiste. Pulkkamäki ja ystävien lenkkiseura iltaisin. Auringonpaisteen innottamana myös ensi kesän pihasuunnitelmia on taas uskallettu miettiä jo valmiiksi.. Valolla on kyllä ihmeellinen voima, vai mitä?

Mukavaa iltaa jokaiselle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram