Herkkuja ja onnea!

Pitihän sitä jollain tavalla juhlistaa lasten kanssa, että tasa-arvoinen avioliittolaki meni VIHDOIN läpi eduskunnassa. Huvittavaa, että näinkin politiikasta "valveutumaton" kädentaitojenohjaaja intoutui lasten kanssa katselemaan äänestystä ja mielenosoitusta yhtä aikaa tänään, hurraamaan ja tirauttelemaan kyyneleitä kotikeittiössä. Ja seuraamaan lähetyksiä, kuin urheilu otteluita konsanaan! Ehkä siksi, koska kyse on kuitenkin TASA-ARVOSTA ja ihan itsestäänselvästä asiasta. Avioliitosta, jonka tulee kuulua kaikille sukupuoleen katsomatta- TIETENKIN! Ja ei sillä, ettäkö meidän tirauttelut, kannustushuudot ja kannanotot olisi menneet hukkaan! Syntyihän saman kiihkon voimasta MONTA pellillistä sydänpipareita ;)

(Kuvat- Päivi Ristell, Kodin Kuvalehden kuvaus)

Pipareita, jotka muuten herkutellaan RAKKAUDELLA tänään! Mukavaa viikonloppua kaikille..

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla