"Tötteröpullaa" hyvässä seurassa ja viikon tunnelmia

Viikonloppuna juhittiin pienellä ystäväporukalla ystävänpäivää ja kerättiin energiaa viikkoon! Myös laskiaista on juhlittu tänään erilaisten laskiaispullien äärellä! Suloiset herkut teki naapuri ja aikas hyvä keksintö ovatkin nuo "tötteröpullat"! Söpöjäkin vielä..

Viikonloppuna ja tänään on kierretty myös muutamalla kirpparilla ja tehty muutama hyvä löytökin! Instagramissa muutama kuva jo etukäteen! Mukavaa viikkoa jokaiselle!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012