Lasten kanssa istutettu auringonkukan taimi on suloinen lahja äitienpäivänä. Kukan kasvua on hauska seurata koko kesän. Heinäkuussa auringonkeltainen näyttävä kukka puhkeaa loistoonsa. Kukan kasvua kannattaa tukea kasvun aikana. Nämä taimet ovat kasvaneet viikossa n.5-10 cm. Jos haluaa kasvattaa auringonkukkia ruukussa, kannattaa valita matalakasvuinen lajike. Valmiit taimipotit hankittiin puutarhamyymälästä, mutta ne voi askarrella myös itse- katso ohje täältä.

Taimen voi halutessaan istuttaa myös isompaan ruukkuun, joka on koristeltu lasten kanssa. Maahan kukan taimen voi istuttaa toukokussa vaikkapa äitienpäivän aikana.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla