Päästiin syysloman alkajaisiksi vierailemaan lasten kanssa Särkänniemen Karmivassa Karnevaalissa. Syksyinen Karnevaali on lapsille jo tuttu ja odotettu tapahtuma. Illan hämyssä huvipuistossa on ainutlaatuinen tunnelma. Tapahtumaan on panostettu paljon ja koko alue on puettu karnevaalitunnelmaan. Puisto on täynnä tapahtumia lapsille ja erityisesti vanhempien lasten makuun. Alueella on rajatut pienten & isompien puoli ja melkein kaikki huvipuistolaitteet on avoinna iltamyöhään asti. 

Pienempiä vierailijoita on ajateltu  mm. “Karkki vai kepponen?” -kierroksella. Kierros sisältää erilaisia karkkiyllätyksiä eri puolella aluetta ja onginnan. Lapset saa osallistua myös mm. kasvomaalaukseen ja karnevaalikulkueeseen.

Sisäänkäyntialueen sirkustaiteilijat olivat erityisesti lasten mieleen. Akrobatiavälineitä pääsi myös itse kokeilemaan. Alueella näki toinen toistaan taidokkaampia akrobatia- ja jonglöörausesityksiä, jotka saivat lapset huokailemaan innostuksesta. Huvipuiston alueella voi nähdä myös Fire Ladyn tulishow:n. 

Puisto heräsi eloon iltahämärällä ja lasten mielestä laitteissa kiertäminen pimeällä oli jännittävää. Alue on täynnä väriä, eksoottisia rytmejä ja koristeita. Tapahtumaan voi osallistua 19.10 asti. Lue lisää Karmivasta Karnavaalista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla