Suomalaista käsityötä kierrätysmateriaaleista ja monta upeaa tekijää käsityömessuilla!

Viikonloppuna piipahdettiin (vietettiin koko päivä) Tampereen käsityömessuilla, ihaillen toinen toistaan taitavampia tekijöitä ja hakemassa inspiraatiota myös omaan tekemiseen! Upeat messut ei olleet tänäkään vuonna pettymys ja paljon uusia tuttavuuksia, sekä löytöjä tarttui matkaan. Tässä muutama mieleenpainuva kuva isoilta messuilta, kuten kumista tehty upea naisten laukku (Asmilta), sekä suloinen Ahdin tilan sirkusteemainen koju ja Maheka Designin vintage tapeteista tehdyt rasiat & kellot. Ja vaikka mitä muuta ihanaa..

 

Muutama vuosi sitten ostamani tyttären nimikkokoru sai myös vihdoin täydennystä ja pojan nimellä varustettuna se on nyt vihdoin "kokonainen". Beloved myy myös nettikaupassa noita yksilöllisiä koruja, avaimenperiä sekä kakkulapioita tilauksesta. Ja kaiken huipuksi nyt olisi yksi ihana "Mums!"-kakkulapio yhdelle onnekkaalle odottamassa. Sain siis yhden uniikin kappaleen tänne blogiin arvottavaksi. Arvontaan voit osallistua 26.11 asti, kommentoimalla alla olevaan kommenttikenttään. Anonyymit muistakaa selkeä nimimerkki tai sähköpostiosoite liitteeksi. Onnea jokaiselle ja iloa alkavaan viikkoon!

Kommentit (124)

Leena-Anna

Mums! Herkkuja messut pullollaan :) Itse en tällä kertaa arvannut lähteä kun tiedossa oli, että väkeä on liikkeellä tungokseen asti. Jäin kotiin pian poksahtavan mahani kanssa ja shoppailin äidin & puhelimen avulla :)

M'ria

Aikomukseni oli lähteä messuille, mutten tietenkään päässyt. Ehkä parempi niin, koska tuollaiset aarreluolat hukuttavat minut inspiraatioaaltoihin, enkä nuku viikkoihin.
Itse tehty ja etenkin kierrätysmateriaaleista tehty on mielestäni älykästä ja sielua hivelevää. Olen myyty, nähdessäni esteettistä kotimaista taidetta, jolla on äärimmilleen hiottu käyttöfunktio. En tahdo asua museossa, enkä näyttelyssä, joten ainoa taide minulle on käyttötaide.

Maruu

Mukana arvonnassa, ja ompas hieno! Tarvisinkin kakkulapion, kun sellaista ei vielä ole..

SisustEllen

Mukana arvonnassa. Tykkään Belovedin kierrätysideoista - tuo kakkulapiokin on aivan mahtava!

Pinjuska

Iloa tuottavaa ihailla ja ostella muitten tekemiä kättentöitä :) Itse en ole saanut aikaiseksi juurikaan mitään, vaikka aikomus on välillä ollut ruveta tekemään jos jotakin. Siksi mielelläni ostan heiltä, sekä itselle että lahjaksi, joilla on taito ja halu tehdä kaikenlaista ihanaa :)

Mile

Tuosta ihanasta kakkulapiosta olen haaveillut jo pitkään, joten ehdottomasti mukana arvonnassa!

Annamaria

Upea kakkulapio! Se olis ihana... Lapsena Ruotsissa asuessani sain joskus Mums Mums-Herkkuja. Ja niitä valmistetaan vieäkin:)   

Säde

Oi kun ihana! Avaimenperiä olenkin joskus nähnyt, mutta tämä kakkulapio on uusi tuttavuus.  Tahtoo tuollaisen :) 

MissP

Täysin käsityötaidottomana en voi kuin ihailla miten upeita ideoita toiset saavat ja osaavat vielä toteuttaa! Ihana arvonta!

Kierrätysmateriaalien käyttö on tosi hyvä juttu. Ja kaiken lisäksi nämä tavarat näyttävät kivoilta.
Minna

Suvi, yläkyläntuuliviiri

Olipas kivoja nuo nimikorut ja niin ihana kakkulapio, että on pakko osallistua arvontaan!

LauraC

Leivon kerran viikossa, joten kakkulapiolle olisi suuresti käyttöä. Samoin se juhlistaisi "makeaa" hetkeä.

mandariini

Kiva olisi ollut käydä käsityömessuilla, mutta matka on niin pitkä, ettei tällä kertaa ollut mahdollista lähteä.

Sitruunainen

Toki tuollainen olisi mahtava käyttötavara omistaa. Itseltä jäi messut väliin, kiitos kivasta jutusta.

Sarele

Aivan ihana kakkulapio! Belovediin olen aiemminkin törmännyt, mutta vielä en omista mitään heidän tuotteitaan.

Aamulla syntyi munaton kakku

Kakku/piirakka poikineen on tullut tehtyä. Kännykän aloitusnäyttössä suosikkeja, vaikka reseptit vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Vaihtelua olisi leikata uudenmallisella kakkulapiolla. 

Feline

Herttainen kakkulapio ja tekstikin vain yhden kirjaimen erolla mun lempinimeen ;) Osallistun siis arvontaan!

Pulmertson

Ihana idea, tuplaylläriä rakkaille vieraille : Hyvä kakku ja iloinen viesti :) Mukana arvonnassa. T: Pulmertson

Keittiöprinsessa

Olin minäkin messuilla käymässä juuri tällä osastolla ja jo silloin ihailin näitä töitä... Sieltä jäi todella hyvä ja "tekevä" mieli! Tuo sopisi yhteen minun muiden kierrätysmateriaalista tehtyjen keittiötavaroiden ja eriparisten kuppien kanssa... Kunpa kerrankin onni potkaisisi!

hanskiliini

Aivan ihana. Haluaisin sen itselleni mielellään. Olisi kiva lapioida sillä kakkua, NAM.

Selvä merkki =)

Ihana kakkulapio! Kelpaisi toki hyvin itsellenikin, mutta jos voitan niin äitini saa lahjaksi tämän =).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012