Innostuin kovasti betonipasta -askartelusta näiden edellisten kokeiluiden myötä, klik. Mahtavaa, kun betonipastalla saa betonisen pinnan aikaan helposti, vaikkapa itsetehtyyn paperiseen tähteen tai jauhopussiin. Lopputulos näyttää painavalta, mutta paperitähti on kevyt ripustettavaksi vaikkapa joulukuuseen. 

(Tuotteet saatu Sinellistä bloginäkyvyyttä vastaan.) 

Kokeilin askartelukaupan valmista betonipastaa erilaisiin pintoihin. Parhaiten pasta tarttui puuhun, lasiin, paperiin ja paperisekotteisiin, mutta myös styroxiin ja muoviin. Puolivalmiit joulukuusenkoristeet sai helposti uudenlaisen ilmeen. Askartelukaupoissa on myytävänä erilaisia koristeita ja puolivalmiita kynttilänalusia edulliseen hintaan vaikka kuinka- katso valikoima täältä.

ohje myös Kodin Kuvalehdessä 21/2016

Tee näin

Suojaa ensin työpiste roiskeilta. Sekoita betonipasta pakkauksen ohjeen mukaan ja maalaa siveltimellä ohut kerros esineen päälle. Anna työn kuivua. Maalaa toinen kerros esimerkiksi lastaa apuna käyttäen. Siveltimellä tai sienellä saat aikaan erilaisia pintoja. Kun työ on kuivunut, hiero halutessasi pinta hiomapaperilla. Levitä lopuksi pakkauksen sisältämä lasite maalatun pinnan päälle sienellä. Lasite kiinnittää pinnan niin, ettei se pölyä.

Katso taitteluohje paperitähteen täältä. Suomen Kädentaidot messuilla Tampereella 18-20.11 voit tulla katsomaan betonipasta -töiden valmistusta ja minua Kodin Kuvalehden ja Suuri Käsityö -lehden osastolle. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Messut on ihan varmasti taas tänäkin vuonna kokemisen arvoiset! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla