Viime vuosina lapset ovat rakastaneet tonttuovea ja satumaailmaa sen ympärillä. Joulukuun alussa tonttu muuttaa kotiin ja tonttuovi on aseteltu paikalleen. Sen lisäksi päätettiin askarrella pieni puputalo, jonka paperipussiin tonttu voi heittää yöllä yllätyksen. Tänä vuonna meidän lasten joulukalenteri on tässä. Pussissa voi olla myös viesti tontulta ja ehdotus vaikkapa päivän tekemiseen tai askarteluun. Näin saadaan laitettua joulu yhdessä kotiin. Valmiita minitaloja saa ostettua askartelukaupoista (esim. Sinelli.)

Koristeltiin talo jouluiseen asuun eukalyptuksen, havujen, käpyjen ja kanelitankojen avulla. Muotoilin pienen kranssin ja joulukuusen havuista ja rautalangasta. Pienet leivonnaiset askarreltiin fimo-massasta. 

Katso ohje tonttuoveen ja fimo-massa koristeisiin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla