Lapset tykkää kovasti tehdä näitä tupsuja langanpätkistä. Kuusi ja viisivuotiaat osaa hyvin näiden tekemisen ja viime vuonna tehtiinkin tupsut itsetehtyihin pahvikiekkoihin- katso ohje täältä. Tupsukehikolla näiden tekeminen onnistuu lapsilta vieläkin helpommin. 

Äitini oli löytänyt kehikon lankamaailmasta nämä 4 kehikkoa tupsujen tekoon 5 eurolla- katso lisää täältä. Näiden avulla sai erikokoisia tupsuja tehtyä helposti ja todella nopeasti varrattuna pahvikiekkoihin. Valmis kiekko takaa myös, että tupsusta tulee varmasti tasakokoinen.

Lanka pyöritellään kahden avatun ja päällekkäisen kiekon ympärille. Kun kummatkin puolet on kiepsuteltu langalla, kiekot suljetaan ja langat leikataan keikkojen välistä. Ennen tupsun irrottamista pujotetaan kiristyslanka väliin ja tässä kohtaa autoin lapsia, jotta solmusta tulee tarpeeksi kireä. 

Nyt näitä tupsuja alkaakin olla jo kasapäin ruokahuoneen pöydällä ja tuotesuunnittelua viedään eteenpäin. Mitähän kaikkea kivaa näistä keksisi? Muutamia ideoita voit katsella täältä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla