Vanhaan navettaan remontoitu ja rakennettu upea koti

Onhan niitä mielettömän upeita asuntoja ennenkin rakennettu vanhoihin navettoihin! ;) Sain tuttavalta vanhan puisen lasten leikkinavetan, joka oli jo vähän remonttia vailla pienen pojan autoleikkien jälkeen. Remontti ei huolettanut meitä naisia ja sateisten päivien iloksi tartuttiin siveltimiin ja rempattiin navetta uuteen uskoon. Tyttö oli jo pitkään toivonut pienille käsin neulotuille pupuille kotia, jonne saisi myös kaikki vanhat nukkekodin kalusteet.

Ulkovuoren ja lattiat maalasin antiikkivahalla. Seinät karkkitalon tyyliin mintunvihreällä ja yläreunaa koristamaan maalasin viirinauhan. Paperipilleistä saatiin tyyliin sopivat verhotangot ja tekstiilit ompelin vanhasta pöytäliinasta. Taulut seinille ja pienen liitutaulun leikkasin tytön vanhasta askartelulehtiöstä. Askartelulehtiöstä leikattuun kuvaan maalasin myös liitutaulumaalilla oikean liitutaulun, johon voi jättää tärkeät viestit..

Pääsiäisen aikana karkkitaloon ilmestyi pieniä suklaamunia yöllä ja aamulla lasten hämmästys oli melkoinen! Pääsiäisen jälkeen pupuilla on puutarhasuunnitelmat jo pitkällä..

Omppupuun oksan alla on pupuilla nyt oma suloinen karkkikoti, josta ei ole kiire mihinkään! Siellä voi herkkupöytien äärellä pysähtyä odottelemaan kesää..

Kommentit (4)

MarjutMari
6/4 | 

Kyllä, käsittämättömän ihana ja taidokkaasti tehty.Onni on taitavat kädet. Myös lasten onni :)

Mari/ Kotona Villa Kumpulasta

Jenni / Keski.
7/4 | 

Voi, miten ihana pupujen koti! Todella taitavasti tehty kaikkia pieniä yksityiskohtia myöten. <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla