Somat sydämet ja enkelit askartelee puuhelmistä helposti. Perheen pienimmäinenkin osaa pujotella helmiä rautalankaan ja niistä voi aikuisen kanssa muotoilla sydämen tai tähden. Pienet koristeet voi laittaa lahjapakettia koristamaan tai kuuseen roikkumaan. Itsetehdyt koristeet viimeistelevät myös joulukattauksen. 

Enkelit

Maalaa enkelin hiukset ja pienin helmi kultaisella Inka-Gold vahalla tai akryylimaalilla. Piirrä silmät ja suu permanent-tussilla.  Pujota karhunlanka neulaan ja kiinnitä puuhelmet toisiinsa ylhäältä alaspäin. Kiinnitä alin helmi langalla kiinni ja pujota vielä keskimmäisen helmen läpi. Kiinintä lopuksi viimeinen helmi koristeeseen ja tee ripustuslenkki narusta. Liimaa kaksi valkoista höyhentä alimmaisen helmen sisään. 

Katso ohje olkihimmeliin ja paperitähtiin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla