Syysloma vietettiin Ruotsissa ja käytiin tutustumassa muutamaan meille uuteen kohteeseen. Todella moni on meille suositellut tätä paikkaa ja ymmärrän nyt miksi. Täällä vierähti koko päivä ja nähtävää oli vaikka kuinka paljon. Onneksi myös 2-vuotiaalle riitti tekemistä ja koettavaa. Tekniska Museetissa pääsi tutustumaan hauskalla tavalla tekniikkaan, robotteihin ja luonnontieteeseen. Tämän hetken näyttelynä on Making Human Machines Robots, joka on nähtävillä 15.3.2020 asti. Robotit olivat meidän lapsien mielestä todella kiinnostavia ja niihin pääsi tutustumaan myös suomenkielisellä ohjatulla kierroksella. Robotit oli kiehtovia ja jännittäviä aikuistenkin mielestä.

Täällä uskalsi päästää 2-vuotiaan juoksentelemaan vapaasti ja kokeilemaan juttuja. Isommat lapset tykkäsivät kovasti museokierroksest ja oikeastaan jokainen näyttely oli omalla tavallaan mielenkiintoinen. Museoon suosittelen ottamaan omat eväät mukaan, sillä isossa ruokasalissa on mahdollisuus omien eväiden syömiseen. Matsäcksrumista löytyy mm. mikrot ja astioiden pesumahdollisuus. Alueelta löytyy toki myös pieni ravintola ja kahvila. Museossa vierähtää helposti koko päivä ja pihalta löytyy kiva liikennepuisto ja lasten leikkialueet. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla