Juuri valmistunut pyykkitupa, maalaisromantiikkaa ja rosoista pintaa!

Pyykkkituvassa on tapahtunut vihdoin suurta edistystä. Kaikki pinnat käsiteltiin kalkkimaalilla ja lattiaan maalattiin "shakkiruutu". Lähtötilanteessahan huone oli puuliiteri ja pelkkä harmaa "betonipunkkeri". Mahdollisimman pienellä budjetilla tehtiin remppa, mutta sitäkin enemmän huoneessa riitti itse tekemistä :) Pyykkitaso ja hyllykkö on miehen tekemät ja nuo kätevät kuivaustelineet, sekä pyykkipussit Ikeasta.

Ennen pyykinpesukone oli asunnossa laitettu pieneen eteiseen ja kuivausmahdollisuudet oli surkeat. Muuttaessamme en osannut edes ajatella, kuinka paljon pyykkiä kahden lapsen kanssa tulee ja miten paljon sitä arvostaa kunnon kuivaustilaa :D Suurella sydämellä siis sisustettiin tämä huone, maalaisromantiikkaa arkeen! ;) Valaistusasiaa ja pikkujuttuja vielä pyykkituvasta luvassa! Mukavaa loppuviikkoa!

Kommentit (4)

Netteriina
5/4 | 

Heips! Oletkohan huomannut sähköpostin, jonka lähetin sinulle kolmisen päivää sitten? :)

eepu
6/4 | 

Meillä jotain samanlaista suunnitteilla myöhemmin betonikellariin. Vielä siellä on tosiaan puuliiteri ja kylmä. Olette ilmeisesti eristäneet ja salaojittaneet tilan ulkopuolelta? Meillä nimittäin noi toimet pitäisi tehdä, ennenkuin kellaria ruvetaan lämmittämään, muuten on aika rahan haaskausta yrittää pitää se lämpimänä. Ja sisäpuolista eristystä ei oikein uskalla tehdä ennen ulkotöitä. Tuo näyttää lämpimältä ja hienolta :) Olisi kibva nähdä niitä ennen kuvia!

☆☆☆☆☆
8/4 | 

Hirmukiva lopputulos! Yleensä kodinhoitohuoneet on jotenkin niin tylsiä ja mitäänsanomattomia, joten toi rosoinen maalaisromanttisuus oli hyvä idea. Sopii kuin nenä päähän kellaritilaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla