Upeita esityksiä ja jazzmusiikin pauloissa

Pääsimme Tallinnan matkalla myös vierailemaan jo vuodesta 1990 lähtien järjestettäville Jazzkaar-festareille. Kalamajan luovan alueen keskuksessa järjestettävät festarit olivat todella upea ja hieno kokemus. Kymmenpäiväinen Jazzkaar- festivaali on konserttien määrältään Viron suurin ja esiintyjäkaartiin on todella panostettu. Meidän Jazzelämyksen aloitti Ibraham Maalouf ihan mielettömällä konsertillaan ja taidokkaalla trumpetinsoitollaan. Kappale (Will Soon Be a Woman), jonka Ibraham oli säveltänyt omalle tyttärelleen meni suoraan ihon alle. Myös yleisö otettiin konserttiin mukaan ja tämä oli jotain, jonka voi kokea vain menemällä paikanpäälle.

Pienellä budjetilla järjestettävillä festareilla oli panostettu huolella tarjottaviin, tiloihin ja liikkumaan pääsi vaivattomasti. Festareilla oli myös todella alhainen hintataso, varsinkin PoriJazzeihin tottuneelle.. Toivottavasti päästään myös ensi vuonna osallistumaan festareille, musiikki iski suoraan sydämeen!

Samaan iltaan mahtui monta upeaa esitystä ja ihon alle hiipi musiikillaan myös Larkin Poe. Sisarukset Rebecca ja Megan täräyttivät yhden elämäni upeimmista keikoista. Sisarukset onnistuivat luomaan ihmeellisen harmonian koko konserttiin ja toistensa välille. Instrumentit, lauluäänet ja eleet sopivat niin täydellisesti yhteen, että se loi ihan uudenlaisen tunnelman konserttiin.

Näihin tunnelmiin palataan varmasti vielä uudestaan ja tälläkin hetkellä kotona soi nuo ylläolevat biisit! Te onnelliset Tallinnassa tällä hetkellä matkaavat, suosittelen osallistumaan festareille! Esiintyjälistan pääsee katsomaan täältä, klik.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla